imagen alta horizontal 1

Activa el mode creuer i prepara't per a l'aventura

Viatjar en creuer és una experiència diferent i la majoria de persones que han viatjat a bord d'un coincideixen en una cosa: és una experiència que enganxa, que agrada, i que repeteixen, perquè encara que facis dues vegades la mateixa ruta mai no serà el mateix viatge.

Així que avui et proposem que actives el mode creuer i que et preparis per viure una aventura en alguna de les travesses que et portem a continuació. Perquè siguis com siguis tenim el creuer perfecte per a tu. T'embarques amb nosaltres?

Exòtic

Si ets dels que els agrada viatjar per descobrir noves cultures el creuer és una manera diferent i molt especial de fer-ho, i amb totes les comoditats que et puguis imaginar. I si a més ets previsor, estàs de sort, perquè ja pots reservar un creuer pel Japó per a la primavera que ve.

Aprofita, per exemple, les vacances de Setmana Santa i escapa't a conèixer el Japó de punta a punta, des de Tòquio a Shinizu i des d'Osaka a Hiroshima en un complet viatge on podràs descobrir la mil·lenària cultura i les tradicions d'aquest país, sense preocupar-te de maletes o trasllats.

 


Relaxat

Si el que busques en un viatge és desconnectar, relaxar-te i gaudir de la tranquil·litat de no fer res, els creuers també són una opció perfecta per fer-ho. En un creuer t´oblides de fer i desfer maletes, és com si estiguessis a bord d’una gran casa flotant que et porta a conèixer llocs espectaculars mentre tu només et preocupes de gaudir.

Una travessia pel Carib, visitant Cozumel, Roatan o Jamaica és una experiència única, igual que passar el Nadal navegant entre Curaçao, Aruba i St. Lucia, per no parlar de navegar a bord d'un transatlàntic coneixent les illes de la Polinèsia francesa.

 

Clàssic

Pels més clàssics a l'hora de viatjar també tenim una proposta. Què te semblaria realitzar una travessia transatlàntica a bord d'un creuer de pel·lícula com el Queen Mary? Un vaixell com aquells de principis del segle XX que arribaven a les costes dels Estats Units i que tantes vegades hem vist al cinema, però amb totes les comoditats actuals.

Es tracta d'un creuer on l'important no és tant el paisatge o la ruta, sinó gaudir d'una travessia de luxe a bord d'un vaixell històric.

 

Fluvial

Un tipus de creuer que no podia faltar en aquesta llista és el creuer fluvial, aquell que transcorre seguint el llit d'un riu. Es tracta d'una manera diferent de conèixer alguna de les principals ciutats a través dels rius que les recorren com el Danubi, el Rin, el Sena o el Garona, mentre descobreixes Viena, Estrasburg o Venècia.





Com pots veure, hi ha creuers per a tot tipus de viatgers, només has de trobar el que més s'adapti a tu. Ens veiem a bord?

¡Comparteix a les teves xarxes!