explora ii exterior dusk 02

Benvinguts a bord…

Ja t'hem explicat altres vegades que viatjar amb creuer és una experiència única i diferent. També us t’hem parlat d'alguns dels avantatges que té el fet de conèixer diferents destinacions en un sol viatge i dels diferents tipus de creuers, des dels transatlàntics als creuers fluvials.

Però avui anirem més enllà i parlarem d'un tipus concret, que, encara que potser sigui el menys conegut, va guanyant seguidors per les seves característiques especials i per tractar-se d'una experiència inigualable. Ara que està tan de moda la sobrietat i el luxe silenciós et portem la proposta perfecta: un creuer de luxe.

Continua llegint i descobriràs les característiques d'aquest tipus de viatges i perquè cal provar-ho, almenys una vegada a la vida. Preparat per pujar a bord?

Què és?

Un creuer de luxe és com gaudir d'unes vacances a alta mar, però amb tots els luxes imaginables. Com tots els creuers, aquest també és un viatge de plaer a bord d'un vaixell, des del qual vas fent escales per conèixer diferents destinacions. El que el diferencia de la resta és que se solen realitzar en vaixells de mida més petita en un ambient elegant, relaxat i exclusiu amb un servei exquisit i una atenció personalitzada.

 



Serveis personalitzats

Una de les característiques principals d'aquest tipus de creuers és el servei personalitzat. Com que es tracta d'una experiència exclusiva, el servei que presten les companyies especialitzades o les línies premium de les principals navilieres es basa en l'atenció al client, amb un nombre més gran de professionals al servei dels passatgers i molta més especialització.

Però el servei personalitzat va més enllà de l'atenció pròpiament dita, ja que també es trasllada a les activitats que es posen a disposició dels passatgers des de sortides i excursions a les diferents destinacions fins a les activitats d'entreteniment o a la presència d’importants artistes convidats.




Experiències úniques

Una altra de les característiques que defineixen aquest tipus de viatges són les experiències gastronòmiques. Un creuer de luxe destaca per la seva àmplia oferta de serveis de restauració del més alt nivell, alguns fins i tot amb xefs internacionalment reconeguts. En aquest sentit, la majoria d'aquests viatges ofereixen la possibilitat de sopar sense un horari ni un espai fix, és a dir, alhora què vulguis i on vulguis.

 


Aquestes experiències úniques també es traslladen a l'allotjament. En un creuer de luxe en lloc de cabines estàndard els passatgers s'allotgen en suites espaioses, elegants, amb balcons privats i espectaculars vistes.


A més, els creuers de luxe et donen la possibilitat de viure diferents experiències a bord. En aquest sentit, aquests vaixells estan dissenyats per oferir espais més amplis i àrees comunes més íntimes, cosa que et permet gaudir d'un ambient més exclusiu i accedir als diferents serveis d'una manera més relaxada.



Aquest tipus de creuers et permeten també fer viatges amb itineraris diferents i exclusius. Des de la Mediterrània, els Fiords o el Carib, es tracta de recórrer destins clàssics, però des d'un altre punt de vista.

Tecnologia i medi ambient

Molts d'aquests vaixells aposten també per oferir als seus passatgers accés a les últimes tecnologies i la majoria destaquen per apostar pel medi ambient i la sostenibilitat.

Així, aquests vaixells es caracteritzen per utilitzar energies alternatives, sempre que sigui possible i apostar per diferents solucions energètiques per minimitzar l'impacte mediambiental com la gestió de residus, l'estalvi d'energia o l'eliminació de plàstics d'un sol ús.




Com veu, el luxe en aquest tipus de viatges es manifesta de moltes maneres, des del disseny i l'arquitectura dels vaixells al servei a bord, la sostenibilitat o les més exquisides experiències per a tots els sentits. Dóna't un caprici i regala't el luxe de pujar-te a bord.

¡Comparteix a les teves xarxes!