portada blog

Celebra l'amor viatjant

Un casament és una manera de fer públic i reafirmar davant de tothom, l'amor que dues persones senten i el compromís que subscriuen l'una amb l'altra. I una de les formes més boniques de celebrar aquest amor és compartir aventures, descobrir nous i fascinants llocs i aprendre d'altres cultures, és a dir: viatjant.

La lluna de mel, el gran viatge que segueix la majoria dels casaments, és, sens dubte, la millor manera de celebrar aquest amor. I com sabem que ja heu hagut de prendre moltes decisions respecte al casament, la celebració i tot el que això comporta, avui us portem una sèrie de propostes de viatges de nuvis perquè us sigui més fàcil decidir on començareu a celebrar el vostre amor.

Destinacions romàntiques

Hi ha destinacions que són més populars entre les parelles de nuvis per tractar-se de llocs romàntics o per les propostes i activitats que es poden fer un cop allà, independentment de si es tracta de destinacions properes o llunyanes.

Aquest és el cas de París, que és coneguda com a ciutat de l'amor. L'ambient bohemi i refinat dels carrers; els seus espectaculars i emblemàtics monuments, com ara la Torre Eiffel o Notre Damme i la seva deliciosa i cuidada gastronomia converteixen París en una de les ciutats perfectes per celebrar l’amor.



Un altre destí romàntic per excel·lència és a l'altra punta del món, concretament el Carib. Si els diferents destins d'aquesta zona continuen sent un any rere l'altre els més demandats per les parelles que s’acaben de casar per al seu viatge de nuvis és per alguna cosa.

La Riviera Maya juntament amb Cuba són dues d’aquestes destinacions, i en el cas de Mèxic i la seva Riviera Maya es tracta d'una barreja d'aigües turqueses, amb una naturalesa exuberant i les antigues ruïnes maies, una de les principals civilitzacions antigues. Una combinació de descans, relax i cultura que et conviden a deixar-te endur i gaudir amb tots els sentits.

El mateix passa amb Cuba, un viatge combinat en què cultura, història i natura s'uneixen des de l'Havana Vella a Varadero perquè us submergiu de ple en el clima tropical i la seva peculiar manera de gaudir de la vida.


 

Destinacions paradisíaques

Tot i que un viatge de nuvis és romàntic per definició, ja que es tracta de celebrar l'amor, hi ha altres destins que destaquen per altres coses, com ara per ser un viatge a un paradís ple de possibilitats.

Sri Lanka i Maldives són una d'aquestes destinacions combinades, on trobareu llocs màgics declarats patrimoni de la Humanitat per la Unesco, juntament amb restes arqueològiques, impressionants plantacions de té o espectaculars esculls de corall.


 

La Isla de Sal, a l'arxipèlag de Cabo Verde, és una de les més petites del país, però també és on es troben les seves millors platges. Aquesta és la destinació perfecta per gaudir d'activitats aquàtiques, una àmplia oferta de serveis i activitats i una gastronomia única, barreja del passat dels seus habitants.

Un altre destí que és com viatjar al paradís és Bali, on es combinen les seves espectaculars platges com la de Nusa Dua o Jimbaran amb els seus pobles pintorescos, els tradicionals arrossars o l'aire espiritual d'Ubud amb els seus tallers, galeries d'artistes, temples i centres de ioga.

 

Destinacions d'aventura

I si sou dels que pensen que el matrimoni és una aventura, no hi ha millor manera de començar-ho que escollint un destí on pugueu començar a viure-la.

Grècia és el bressol de la civilització occidental i de la democràcia i hi queden moltíssimes mostres dels seus antics habitants a través de les quals podeu descobrir i entendre una mica millor la història del món i començar a viure la vostra des d'Atenes, Delfos o el Peloponès.

Descobrir alguns dels paisatges més espectaculars de l'Oest americà és una altra gran aventura que podeu viure junts, des de Los Angeles a San Francisco, passant per Las Vegas, el Gran Canó, o el parc natural de Yosemite.

 


Una altra gran aventura per gaudir plegats és descobrir la flora i la fauna de regions remotes, i en aquest sentit, què millor que un viatge a Costa Rica o una ruta per Kenya. El país centreafricà és la destinació ideal per meravellar-se amb la seva naturalesa exuberant, els nombrosos parcs naturals i les platges i volcans. D'altra banda, Kenya és un lloc únic, caracteritzat per les reserves naturals on podreu gaudir de la bellesa de la natura en estat pur i la seva fauna única, a més de conèixer part de la seva cultura gràcies a tribus com els Masai o els Samburu que mantenen les seves antigues tradicions.




Els viatges de nuvis, encara que tinguin un mateix destí, són sempre únics perquè cada parella té la seva pròpia manera de viure i celebrar el seu amor. Ja heu decidit on començareu a celebrar-ho vosaltres?

¡Comparteix a les teves xarxes!