christopher burns aj6mvfnbxaa unsplash

Cinc raons (i destinacions) per viatjar en parella

Ara que Sant Valentí, el patró dels enamorats, s'acosta és un bon moment per repassar els avantatges que pot tenir en una relació de parella el fet de viatjar junts.

Tots sabem que viatjar és bo per a la salut perquè millora el nostre estat d'ànim, disminueix els nivells d'estrès, ens permet desconnectar de la rutina i ens enriqueix com a persones. En resum, viatjar ens produeix felicitat, i si ho fem amb la persona de qui estem enamorats els beneficis es multipliquen.

Continua llegint, perquè avui et portem cinc raons per les quals viatjar en parella és una gran idea i algunes destinacions on comprovar-ho.

1- Compartir noves experiències

Viatjar a un destí desconegut, exòtic o molt diferent del nostre entorn fa que compartim noves experiències i emocions amb la nostra parella, cosa que ens fa sentir més units en experimentar coses noves per primera vegada junts.

Un bon destí per comprovar-ho és Namíbia, on podràs viure una aventura recorrent el país, explorant la seva naturalesa a safari o en un creuer en caiac, coneixent la diversitat i la riquesa cultural de les seves tribus, com els Himba i gaudint amb els colors dels seus espectaculars paisatges.


2. Desconnectar de la rutina

Viatjar és una de les millors formes per desconnectar de la rutina i de les preocupacions del dia a dia. Canviar la nostra rutina diària ens pot ajudar a donar un nou impuls a la nostra relació i establir noves maneres de relacionar-nos.

En aquest sentit és cert que per trencar amb la rutina no cal anar-se'n gaire lluny. Només cal canviar d'aires i Lanzarote és una destinació ideal per això. En aquesta illa ho tens tot per desconnectar de la rutina i tornar a connectar amb la teva parella, des de belles platges, com la de Punta del Papagayo a vinyes com la Geria, passant per l'impressionant Parc Nacional de Timanfaya o el Charco Verde.



3. Fomentar la comunicació

El procés de pensar on anem i què farem un cop allà fa que creixi la comunicació amb la nostra parella i, en certa manera, ens obliga a negociar i prendre decisions i cedir (o no) davant les preferències de l'altre.

Un bon destí per posar a prova els nostres dots comunicatius podria ser Itàlia, hi ha tantes destinacions i llocs espectaculars, que posar-se d'acord en un de sol és gairebé gairebé impossible. Des de Florència a Roma, des de Venècia a Milà o des de Nàpols a Sicília. Qualsevol és el lloc perfecte per visitar en parella i conèixer (i comentar) la seva cultura, la seva gastronomia i el seu patrimoni.



4. Crear records

Un altre dels avantatges per a una parella que viatja junta és el fet de crear nous records junts, es tracta de compartir moments que duraran per sempre a la nostra memòria.

I què tal si comencem a crear nous records a Praga? La capital de la República Txeca és una molt bona opció per fer-ho. Considerada per molts una de les ciutats més boniques del món, és també una ciutat plena d'història, literatura i art a tots els seus carrers. Prepara't per compartir vivències i descobriments des de la Ciutat Vella, al barri de Malá Strana, o el pont de Sant Carles.


5. Passar temps de qualitat

Compartir un viatge amb la teva parella significa, automàticament, compartir més temps amb aquesta persona. Un temps en què gaudim de conèixer un lloc nou, assaborir plats diferents, descobrir altres destinacions o tornar a aquelles que ens encanten.

I si volem compartir temps, què millor que un gran viatge, com el que pots fer fent una ruta per Costa Rica, des de San José a Arenal descobrint Monteverde i Guanacaste i tots els atractius naturals que pot oferir-te aquest país centreamericà.

Sant Valentí és l'excusa perfecta per escapar-vos en parella a gaudir de tots els avantatges que té el fet de viatjar junts. Ja heu triat destinació?

 

¡Comparteix a les teves xarxes!