shutterstock 631736717

Descobreix l'encant de Bali, l'illa dels déus

L'illa de Bali, ubicada a Indonèsia, és una destinació molt versàtil, que reuneix, en un sol lloc, diferents possibilitats per a qualsevol tipus de viatger. Des de les platges de sorra blanca i aigües cristal·lines als espectaculars paisatges naturals passant pels seus característics temples i santuaris. No en va Bali és coneguda com l'illa dels Déus, per l'espiritualitat i la connexió amb les divinitats presents al dia a dia dels seus habitants.

Avui et proposem un circuit pels principals atractius de Bali perquè descobreixis la cultura, la gastronomia, les tradicions i els paisatges d'aquesta illa d'Indonèsia plena d'encant.

Cultura, artesania i tradicions

La nostra ruta comença a Balí a la zona d'Ubud, el cor cultural de l'illa. En aquesta ciutat trobaràs moltes galeries d'art i museus, com l'Agung Rai Museum of Art, a més del seu famós mercat d'artesania.




Molt a prop d'aquí se situa el llogaret de Batubulan, famós per les talles de roca i per l'espectacle de dansa tradicional Barong i Kris que representa l'eterna lluita entre el bé i el mal. I si t'agrada la joieria no et pots perdre Celuk, un petit poble famós pels seus treballs en joieria, especialment en plata i reconegut per ser un dels principals productors de medalles per a campionats esportius.



Seguint la ruta cap a Candidasa, coneguda com la badia de Foc, hi ha diversos llogarets que val la pena visitar, com Kusamba, un llogaret de pescadors o Tenganan, famós per ser un dels llocs on les dones vesteixen els tradicionals kamben geringsing, vestits típics balinesos que tenen el poder de protegir del mal a qui els visiti.




Patrimoni, natura i aventura

La segona part del nostre recorregut et permetrà conèixer alguns llocs de l'illa famosos pel seu patrimoni o per la seva espectacular bellesa natural.

És el cas del Palau d'Aigua, el Taman Tirta Gangga, una impressionant construcció on destaquen els seus jardins, piscines i estanys ornamentals que són una mostra de l'antiga esplendor del rajah balinès.



Des d'aquí, la ruta continua cap al temple de Bensakih, ubicat al vessant de la Muntanya Sagung, el volcà més alt de Bali. De camí cap a aquest temple podràs gaudir d'una vista panoràmica de la badia est de l'illa i de l'espectacular paisatge dels arrossars balinesos.



Aquest temple és famós per albergar alguns dels santuaris més antics de Bali i per això és conegut com el Temple Mare de Bali.

 

Però a més de visitar temples i monestirs aquesta zona també t'ofereix la possibilitat de relaxar-te a les aigües termals de Banjar, fer snorkel i submarinisme en alguna de les seves platges com les de Kuta, Sanur o Nusa Dua o contemplar una preciosa posta de sol des del Temple de Tanah Lot, situat en una petita illa.





Com pots comprovar, Bali és una gran opció per conèixer un nou destí, ple d'encant i espiritualitat. T'apuntes a descobrir-ho?

¡Comparteix a les teves xarxes!