2

Descobrint Maldives, el paradís blau

Marien Riera, directora de contractació d'AVASA Travel Group acaba de tornar d'un Fam Trip a Maldives, organitzat pel tour operador TUI. El viatge, que ha comptat amb la participació de vuit agències del grup, ha consistit en una ruta per diferents illes i atols d’aquest arxipèlag per descobrir les meravelles que ofereix aquest destí. Avui Marien ens explica la seva experiència descobrint aquest “paradís blau”.

“Per arribar a Maldives prenem un vol des de Barcelona a Malé amb Etihad Airways, via Abu Dhabi. Abans de la sortida és important tenir en compte que com a requisit per poder entrar i sortir del territori de les Maldives cal completar el document IMUGA (Traveller Declaración).

 


Un cop a l'aeroport de Malé, ens estaven esperant els representants de TUI, organitzador del viatge, per portar-nos en hidroavió a la nostra següent destinació, Raa Atoll, concretament a l'Hotel Dhigali Maldives 5*, complex famós per la seva exuberant jungla i aigües translúcides. Aquest és una destinació totalment recomanable per a aquelles persones que, per sobre de tot, busquin tranquil·litat.

L'hidroavió, juntament amb la llanxa ràpida, són els mitjans de transport habituals entre illes, encara que jo recomanaria el primer quan els trajectes en llanxa superin la mitja hora.

 



Les dues primeres nits les passàrem en aquest complex, on ens allotjàrem amb el paquet Premium Tot Inclòs; esmorzar, dinar i sopar més una selecció de vins premium, licors, minibar i altres petits detalls, des d'un pastís de cortesia per als que celebren tot tipus d’aniversaris fins a Kids Club gratuït per a nens de 4 a 12 anys.



El tercer dia sortírem de nou amb hidroavió fins a Malé i un cop allà embarcàrem en una llanxa ràpida en direcció a Rasdhoo Atoll. Allà ens allotjàrem a l'hotel Kuramathi Maldives 4*. És el complex més gran dels que vam recórrer, amb gran varietat de restaurants, instal·lacions de busseig i snorkel, centre mèdic amb cambra hiperbàrica, esports aquàtics i moltes altres opcions per gaudir i divertir-se.

Nosaltres, en viatjar en grup, ens allotjàrem en una casa a la platja de dues habitacions, ideal per a famílies o amics en pensió completa, però tenen una oferta de fins a 11 viles/bungalows per poder escollir i diferents paquets de tot inclòs amb una gran varietat de serveis i descomptes, pensats per acontentar tota mena de viatgers.

 


La nostra següent parada va ser l'Hotel Kurumba Maldives 5*, a North Male Atoll. Aquest va ser el primer complex turístic de les Maldives, que va obrir les portes el 3 d'octubre de 1972 i que funciona des de llavors.

Es tracta del complex més proper a Malé, a tan sols 10 minuts amb llanxa ràpida, i que es defineix com una illa cosmopolita dins les Maldives. Aquest és un lloc molt versàtil, ja que és perfecte per a viatgers business, esdeveniments socials, escales d'entrada o sortida a Maldives i per què no? per passar unes vacances fantàstiques, ja que és un establiment genial en tots els aspectes.

El nostre viatge va finalitzar a Velassaru Maldives- Luxury Resort, situat a l'atoll sud de Malé on passàrem les nostres darreres dues nits en aquestes illes paradisíaques.

 


Aquí vam tenir la sort d'allotjar-nos en una de les 24 water viles sobre l'aigua amb belles vistes a la llacuna, però la resta dels seus allotjaments són igual de perfectes per tenir una estada inoblidable en un complex equipat amb tot luxe de detalls, 5 restaurants i 2 bars amb sabors gourmet, i múltiples opcions per realitzar activitats aquàtiques. Des d'aquí férem una sortida en un dhoni (una embarcació tradicional de fusta), per poder veure la posta de sol des de la mar. Tota una experiència!


Si a tu també et ve de gust explicar-nos el teu viatge o tens algun truc, consell o recomanació per viatjar comparteix-ho amb nosaltres i podràs ser el protagonista del nostre proper Travel Tips.

¡Comparteix a les teves xarxes!