plantillas pantallas tv 3

Sí vull… viatjar! Les millors destinacions per començar una aventura junts

Ja tens la llista de convidats, el menú i la música, i també el vestit ideal. I per descomptat, també tens amb qui casar-te, ara només falta decidir on anireu de lluna de mel per inaugurar oficialment aquest viatge que és el matrimoni.

Avui et proposem una sèrie de destinacions, des dels clàssics viatges de nuvis fins altres a llocs diferents que et sorprendran, perquè tu només ens hagis de dir sí vull… viatjar!

Destinacions clàssiques

Alguns destins estan inevitablement associats a la idea de lluna de mel, pel romanticisme dels seus paisatges o pel que tenen de relaxant després del tràfec d'un casament. És el cas de destinacions com Punta Cana o la Riviera Maya, llocs perfectes per deixar-se emportar i gaudir de la calma de no fer res a peu de platja.



A mig camí entre el relax i l'aventura hi ha un altre dels viatges clàssics, Cuba. Les rutes combinades entre ciutat, patrimoni, cultura i platja, l'Havana i Varadero són l'opció perfecta per a molts nuvis que busquen tranquil·litat i emocions a parts iguals.


Un altra destinació que s'està convertint en un clàssic dels viatges de nuvis és Bali, conegut també com l'illa dels Déus és un lloc perfecte per desconnectar i gaudir dels seus paisatges, la seva gastronomia i la seva gent, amb una ruta per les ciutats de Ubud i Lovina o les platges de Seminyak o Nusa Dua.


Destinacions de moda

Hi ha altres destinacions que últimament generen molt d'interès entre les parelles de noucasats. Es tracta de la combinació de grans viatges amb l'al·licient de fer-los just després de casar-te, amb tot el que això implica ja que moltes destinacions ofereixen serveis i atencions pensats per als noucasats.

En aquesta categoria us proposem un safari exclusiu per Kenya visitant Nairobi, el Llac Nakuro, la reserva Masai Mara o les platges de Zanzíbar i Maurici o una ruta a través de l'Argentina més seductora, amb parades a Buenos Aires, Iguazú, Salta o el Calafate.

 




I seguint amb l'aventura, també és una gran opció recórrer el Canadà, un país que cada cop rep més visitants gràcies als seus impactants paisatges i la seva riquesa patrimonial i cultural. Des de Toronto a Montreal passant per les cascades del Niàgara, les Mil Illes o el Quebec, aquest gran país no deixa indiferent ningú.




Destinacions sorprenents

En aquesta categoria podríem incloure aquells viatges que tradicionalment no es consideren una lluna de mel, o que no són les destinacions més habituals quan un pensa en viatge de nuvis. Però al capdavall, la categoria de viatge de nuvis la defineix amb qui viatges i no on vas.

En aquest cas us proposem una ruta per Jordània, un misteriós país amb molt a oferir al visitant, des de Petra, la ciutat Rosa amb els seus monuments esculpits a les roques, al Mar Mort, els castells del desert o el Mar Roig.

 


Grècia
seria una altra d'aquestes destinacions, que en ser més propera, potser crida menys l'atenció com a viatge de novis, però si sou amants de la cultura mediterrània, és la destinació ideal. Aquest país amb una rica gastronomia i una cultura mil·lenària ofereix molts atractius, des de la Grècia clàssica d'Atenes i Mikonos al romanticisme de Santorini, un dels pobles amb més encant del món.

 

 

Un altre lloc sorprenent per passar la lluna de mel és un molt més proper del que imagineu, però igual de paradisíac que aquells amb què hem començat aquesta llista de propostes. Es tracta de Tenerife, on et pots allotjar en un resort de luxe per desconnectar i gaudir de la calma sense res a envejar al Carib.


Destinacions n'hi ha moltes, per a tots els gustos i pressupostos, però l'important d'aquest viatge és que amb ell comença, de debò, la vostra aventura.

¡Comparteix a les teves xarxes!