2

TRAVEL TIPS - A bord del Costa Smeralda

Susanna Espinar, directora d'oficina d'Espai de Viatges ens porta la seva experiència a bord de l'creuer Costa Smeralda. Amb ella inaugurem una nova secció al blog, Travel Tips, perquè professionals, companys de sector i viatgers ens expliquin en primera persona les seves impressions, trucs i consells a l'hora de viatjar.

"El Costa Smeralda de Costa Cruceros és un vaixell modern, amb espais amplis, molt còmodes i amb acabats de qualitat que el converteixen en un vaixell espectacular.

 

Tot en el vaixell és molt bonic, però personalment destacaria l'SPA, un espai gran, súper elegant i amb tractaments d'última generació. A més, la popa del vaixell també és un lloc impressionant amb una Skywalk que dóna vertigen i unes grades semicirculars amb hamaques. És el lloc perfecte per prendre un còctel mentre es gaudeix de les meravelloses postes de sol.

 

A més, el vaixell compta amb una àmplia oferta de restauració i oci; restaurants, salons, bars, gelateries, botigues i tot molt cuidat i amb molt bon gust.

 

El Costa Smeralda ha adaptat els seus serveis al protocol COVID pel que és un espai segur, tot i els petits inconvenients que pugui causar aquesta situació, com que no té recepció i cal contactar per telèfon o la manca de cartes en barres i restaurants, on funciona tot amb codis QR que per a la gent menys acostumada al digital pot resultar una mica complicat.

 

També és important destacar que els desembarcaments a les diferents parades estan més controlats i només es pot baixar a terra amb excursions ja contractades a la naviliera i en grups bombolla.

 

En resum, ho vam passar genial a bord del Costa Smeralda ".

Si ets un company del sector o amant dels viatges i et ve de gust explicar-nos la teva experiència o tens algun truc, consell o recomanació comparteix-ho amb nosaltres i podràs ser el protagonista del nostre proper Travel Tips.

¡Comparteix a les teves xarxes!