2

TRAVEL TIPS - Viatge inaugural a Los Cabos

Marien Riera, directora de contractació d'AVASA Travel Group va participar el mes de juliol al viatge inaugural a Los Cabos, a l'estat mexicà de Baja California Sur, agafant el primer vol directe que surt des d'Europa i uneix Madrid i aquesta regió de Mèxic. Avui ens explica la seva experiència en els set dies que va durar la visita.

 

“El nostre vol es va enlairar des de la Terminal 1 de Madrid- Barajas i encara que el van marcar amb una durada de 13 hores 20 minuts, vam realitzar el vol en 12 hores en un Airbus 350 nou, amb una programació àmplia de pel·lícules i jocs, per a aquells que no solem dormir molt a bord. Quan vam arribar a Mèxic només ens van demanar el passaport, ja que actualment no cal presentar cap prova de vacunació, encara que sí que la necessitaràs a la tornada.

Durant els 7 dies que va durar el viatge vam poder gaudir d'estades a diferents hotels de la regió i vam viure diferents experiències culturals, culinàries i de lleure com la visita a l'espai natural de Puerto Raíz, molt recomanable, el passeig per la Marina de Cabo San Lucas o la travessia en un veler turc de fusta fet a mà, on gaudirem d'un esmorzar mentre navegavem cap al famós Arc, símbol del “finisterrae”.

 

 

Aquestes són només algunes de les sortides que vam fer, però hi ha moltes més opcions per a tots els gustos, i és un lloc especialment recomanable per als amants del submarinisme ja que a les seves aigües hi ha un 30 per cent de les espècies marines del món .

Los Cabos és una zona on no trobaràs, encara, molts turistes europeus, ja que predomina sobretot el turisme nord americà (potser per la seva proximitat a aquest país) i diuen que és el lloc favorit d'alguns famosos com Jennifer López, Scarlett Johansson, Charlize Teron, Jack Nicholson o Michael Jordan entre d'altres.

Una de les coses que més em va cridar l'atenció de Los Cabos és el fet que no és com els altres destins caribenys mexicans més populars. Aquí l'entorn marca la diferència, amb l'imponent desert mexicà, envoltat de muntanyes i banyat entre l'Oceà Pacífic i el Mar de Cortés. També hem de tenir en compte que no totes les seves platges són aptes per nedar, encara que sí que pots gaudir de passejades i alguns serveis dels hotels i resorts.




A l'hora d'escollir allotjament, hi ha dues zones: Cabo San Lucas i San José del Cabo, unides per una carretera. Si el que busques és una zona turística i amb “marxa” et recomano Cabo San Lucas, amb molt més ambient, festes i esdeveniments de tot tipus. En canvi, si prefereixes unes vacances més relaxades on poder conèixer la cultura mexicana i gaudir de l'encant del seu poble tria Sant Josep del Cabo. Tant en una zona com en una altra tens hotels i resorts espectaculars. Això sí, et recomano el “tot inclòs” ja que triïs la zona que triïs surt molt més a compte”.

Si a tu també et ve de gust explicar-nos el teu viatge o tens algun truc, consell o recomanació per viatjar comparteix-ho amb nosaltres i podràs ser el protagonista del nostre proper Travel Tips.

 

¡Comparteix a les teves xarxes!