teatro juarez

Viu a Guanajuato la teva història més romàntica

Vols un casament diferent? Somnis amb un viatge de nuvis original? Us ve de gust celebrar que esteu enamorats en un lloc especial? La resposta a totes aquestes preguntes és Guanajuato. Situat al cor de Mèxic, aquest estat t'ofereix tot el que necessites per viure una història romàntica a qualsevol de les seves destinacions.

L'estat de Guanajuato compta amb dues ciutats patrimoni de la Humanitat, sis pobles màgics i cinc zones arqueològiques que t’enamoraran amb els seus bells paisatges, el seu impressionant patrimoni i la seva variada oferta gastronòmica, natural i cultural.

Escapada romàntica

Les seves ciutats principals, Guanajuato capital i San Miguel de Allende (ambdues Patrimoni de la Humanitat) són l'escenari perfecte per a una escapada romàntica.


Recórrer els carrerons de Guanajuato i els seus carrers subterranis, passar pel Teatro Juárez, gaudir de la seva arquitectura colonial, assaborir els seus típics dolços i visitar el mirador del Pípila en funicular són algunes de les propostes que us ofereix la capital de l'estat.

Deambular pels carrers acolorits de San Miguel de Allende, gaudir del seu ambient cultural i bohemi, perdre's a les galeries d'art, relaxar-se a les aigües termals i degustar algun plat típic de la gastronomia local són també plans perfectes per fer en parella.

Sí vull!

Si estàs pensant casar-te lluny de casa, en un lloc especial on tot estigui pensat perquè visquis amb intensitat el teu gran dia, Guanajuato t’ofereix llocs únics.



Des del Santuari d'Atotonilco, conegut com la Capella Sixtina d'Amèrica, la parròquia de Sant Miquel d'Allende o les esglésies de Guanajuato capital fins a Ex Hisendes i espais de diferents característiques, aquí tens tot el necessari per celebrar un casament a la teva mida.

A més, totes dues ciutats compten amb infraestructures i allotjaments perquè els teus convidats i acompanyants gaudeixin l'experiència i se sentin com a casa.


Lluna de Mel

Guanajuato és també una destinació perfecta per a la teva lluna de mel, perquè té tots els ingredients perquè el teu viatge de nuvis es converteixi en una experiència inoblidable, sigui com sigui el viatge que tens al cap…

Si prefereixes viure aventures, aquí ho podràs fer en les diferents experiències d'aventura i natura, com l'Skydream, una hamaca assegurada mitjançant un arnès a un cable de tirolina suspesa a 30 metres d'alçada on pots passar unes hores o fins i tot dormir sobre l'impressionant vall rocós de El Salto; els seus parcs naturals i zones volcàniques o practicant esports de risc, com escalada, espeleologia, barranquisme, ràfting, paracaigudisme o ala delta mentre gaudeixes de les seves peculiars coves, turons, gorgs i preses.

Però si prefereixes un viatge de nuvis més tranquil, l'estat de Guanajuato t'ofereix la possibilitat de conèixer el seu patrimoni a Guanajuato capital i San Miguel Allende i els seus sis Pueblos Mágicos, llocs que han sabut mantenir la seva identitat, les seves tradicions i la seva cultura com Mineral de Pozos, Dolores Hidalgo, Comonfort, Jalpa de Cánovas, Yuriria i Salvatierra.

I si ets una persona curiosa i vols aprendre mentre gaudeixes de la teva lluna de mel, pots visitar les cinc zones arqueològiques de l'estat; El Córporo (Ocampo), Arroyo Seco  (Victoria), Plazuelas  (Penjamo), Peralta (Abasolo) i la Cañada de la Virgen (San Miguel d'Allende) que t'aproparan a les civilitzacions prehispàniques que van habitar aquestes terres.


Com pots veure, Guanajuato ho té tot perquè visquis la teva gran història romàntica, abans, durant o després del teu casament. Tu decideixes quan visitar-lo.

¡Comparteix a les teves xarxes!