katarzyna ostrowska obh6ayrpouq unsplash 1

Recorre el món en un sol viatge

Viatjar en creuer és una experiència única que combina la comoditat d'un hotel (és com si no et moguessis del lloc) amb l'atractiu de visitar diverses destinacions en un sol viatge. I és que durant una travessia en creuer no has d'estar pendent de fer i desfer maletes o preocupar-te pels desplaçaments mentre vas d'un lloc a l'altre.

Fer un creuer és una manera diferent de conèixer el món (com et vam explicar aquí) i encara que n'hi ha de molts tipus (marítims i fluvials) tots tenen alguna cosa en comú: són el mitjà de transport més segur per viatjar, davant del tren, avió o cotxe.



Però avui no et parlarem dels creuers en general ni de les curiositats de viatjar en creuer, avui parlarem d'uns creuers molt especials, aquells en què pots recórrer més de 20 països, fer més de 30 escales o visitar Sydney, Honolulu i San Francisco en un mateix viatge. Endevines de què es tracta? Sí, parlem de fer la volta al món, recórrer-lo en un sol viatge, el somni de tots els que estimem viatjar.


La durada

Si et planteges fer la volta al món en creuer, el primer que has de saber és que una de les principals característiques d'aquest tipus de viatges és la seva durada, ja que en tractar-se d'una volta al món, és òbviament un viatge llarg. La durada mitjana d'un creuer d'aquest tipus és d’entre 100 i 200 dies, que varien en funció de la ruta, les escales o el tipus d'embarcació on es dugui a terme la ruta.

La veritat és que durant aquest temps podràs gaudir d'una gran varietat de destinacions, des d'algunes de les ciutats més importants del món com Londres, Nova York, Sydney o Hong Kong (depenent de la ruta) a platges tropicals o illes desertes. I aquesta varietat de destins implica una varietat de cultures, sabors i paisatges.

 


Les rutes

Una altra de les particularitats d'aquest tipus de viatges és que hi ha diverses rutes establertes que et permeten fer la travessia en un sentit o l'altre i per diferents mars i oceans.

Les rutes més comunes són la del Pacífic, que visita Àsia, Austràlia, Nova Zelanda i Amèrica; la de l´Atlàntic que recorre diferents ports d´Europa, Àfrica, Amèrica del Nord i del Sud. També hi ha la ruta del Mediterrani i el Canal de Suez amb un recorregut que inclou Europa, Àfrica i Àsia o la Ruta del Cap d'Hornos i l'Antàrtida amb visites i escales a Sud-amèrica, Àfrica, Oceania i l'Antàrtida.

 



Els vaixells

Les embarcacions que fan aquest tipus de creuers són diferents de la resta de creuers, ja que es tracta de viatges molt més llargs i les necessitats a bord són diferents. A més, es tracta de vaixells que han d'estar preparats per navegar per diferents mars i oceans a la mateixa travessia.

En línies generals aquestes impressionants embarcacions estan dissenyades per assumir un itinerari de diversos mesos i solen tenir més cabines i serveis que els creuers tradicionals, ja que els passatgers passen més temps a bord entre una escala i la següent. En aquest sentit, aquests vaixells també solen tenir una varietat més gran d'instal·lacions, activitats i entreteniment a bord que posen a disposició dels passatgers.




Com pots veure, un creuer de volta al món és un viatge molt especial per les seves característiques o la seva durada, però és alhora una experiència única i emocionant on podràs visitar multitud de destinacions diferents en una sola ruta, mentre gaudeixes del luxe i les comoditats de viatjar a bord d´una gran embarcació. T'animes a provar-ho?

¡Comparteix a les teves xarxes!